Föreningen

Nätarns Skytteförening startades 1932 och är idag verksam i Järsnäs öster om Lekeryd. Föreningen bedriver skytte på egna skjutbanor samt i vissa fall på lånade banor. Vi har en godkänd 300m bana som vi i dagsläget skjuter ganska sparsamt på, vi har en dag i början av hösten då vi skjuter in våra studsare inför höstens jakt. Vi skjuter även ett Km på 300 meters vallen som skulle kunna besökas av några fler. Vi har även en jaktstig där vi skjuter ett Km samt anordnar en öppen stig under våren, ibland avgörs även länsfinalen på denna stig. Drömmen vore ju att kunna erbjuda skjutning på skeet, trap, 50m löpande och 80m löpande också.

Vi har ca 140st medlemmar i åldern 1-85 år.

Vi har under flera år haft det stora förtroendet att sköta om Akila Cup Luftgevärsskytte på Elmia Game Fair, vi bistår även med funktionärer till hagelskyttet. Vi är en förening med många duktiga och uppoffrande medlemmar.

Uppdaterad: 10 JAN 2010 14:15

Postadress: