Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Under lördagen avgjordes Skyttiaden distriktsfinal i Gullabo segrare i respektive klass från LSi11 till äldsta ståklassen är; Fanny, Tove, Imke, Andrea, Jacob, Ellen, Hannah och Mathias Grattis och lycka till på reg.finalen 1 febr i Rottne.
 
Under 2020-2021 kan gevärsungdomar få startavgiften betald vid vissa SM-tävlingar.
 
Lars Bergdahl, Värnamo Skf, inbjuder till biträdande föreningstränarutbildning 1 februari 2020 i Värnamo. Kontakta Lasse, mer information hittas i nyheten.
 

God Jul och Gott Nytt År!

(2019-12-22 10:53)
SmSF önskar alla föreningar och dess medlemmar en God Jul och ett Gott nytt År!
 
Alla zon-finalresultat hittas nu i tävlingskalendern, klicka på nyheter så hittar du länkar till resultaten och dokument med lista på kvalificerade skyttar till SmDistriktsfinal i Gullabo 11 januari GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
 

Kom till skott

(2019-11-29 17:14)
Dragning av priser i Skyttesportappens Kom till skott-tävling är nu genomförd med flera priser till Småland.
 
Nu är finns möjligheten att anmäla sig till information inför besiktning av skjutbana. Nytt för i år - polisens vapenhandläggare på plats att informera om föreningsintyg, skytteborgen samt regler kring förvaring och utlåning av föreningsintyg.
 

Programmet Shooter

(2019-11-25 21:30)
Programmet Shooter används av en del föreningar som inte har program från sina leverantörer av elektroniska tavlor för att administrera tävlingar, både att göra skjutlag och resultatlistor.
 
Nu kan ni hitta första omgången av Fyramanna och Veteranserien som pågår i Kalmar Norra. Klicka på nyheten och dyk in på Kalmar Norras resultatsida.
 
BERGA USKF får sin tredje inteckning i VP I genom sin seger. En tajt strid där Nässjö blott 1,2p efter, tog Silvermedalj. Båda lagen kvalificerade till 2020 års final. Brons till Gullabo och en fjärdeplats till Figeholm. Läs mer i arr.nyhet.
 
Guld för sittande veteran distriktslag med Annika, Jill och Sören samt silver till stående distriktslag veteran med Mikael, Annika och Kattis. En fjärdeplats för Mikale i finalen.
 
I april 2018 skjuts Smålandsseriernas final i Anderstorp.
 
Stort grattis till guldmedaljörerna i Berga som segrade och fick sin andra inteckning i VP. Förutom det, är Berga och silvermedaljören Söraby direktkvalificerad till 2018 års final.
 
Fjolårets segrare Anderstorp fick ge vika för Berga som segrade och Figeholm som blev silvermedaljörer och därmed direktkvalificerade till 2017 års final.
 
Anderstrop tog första inteckningen i VP för Smålandsseriernas final och tillsammans med Figeholm som blev silvermedaljörer är föreningarna direktkvalificerade för finalen 2016.
 

Postadress:
Nätarn SkF - Skyttesport
Joakim Pettersson, Målaregatan 12
56138 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 0738320141
E-post: natarnskf@gmail.com

Se all info